Professionell webbutveckling

Tillsammans lyfter vi er hemsida. Hos oss får ditt företag en dedikerad webbutvecklare som täcker in hela ert behov och som tillsammans med projektledaren guidar er genom projektet. Vi skapar alltifrån enklare hemsidor för små företag till omfattande, konverterande webbplatser som ökar er försäljning och lönsamhet. En hemsida ska vara innehållsrik för användarna, snabb, säker och mobilanpassad. När dessa faktorer är uppnådda blir hemsidan konverterande. Hemsidan kräver dessutom informativt innehåll för att lyckas med SEO-insatser och betald annonsering.

Säkra och uppdaterade hemsidor för långsiktig framgång

Med vårt trygghetspaket håller vi din hemsida uppdaterad med de senaste versionerna av WordPress, teman och tillägg. Vi ser också till att du alltid har en färsk backup. Dessutom skyddar tjänsten din hemsida från intrång & hackare.

Detta ingår i vårt trygghetspaket

- Daglig backup av hemsidan
- Löpande uppdateringar av WordPress-tema
- Löpande uppdateringar av Plug-Ins
- Löpande Säkerhetsuppdateringar
- Samtal/e-post om hemsidan slutar fungera

Vad kostar det att skapa en hemsida?

Kostnaden för att skapa en hemsida varierar beroende på flera faktorer - designens komplexitet, funktionaliteten hos webbplatsen och behovet av anpassad utveckling. En enklare hemsida för små företag kan vanligtvis kosta mindre jämfört med en mer avancerad e-handelsplattform med avancerade funktioner. Fler faktorer som kan påverka kostnaden för en hemsida inkluderar design, utveckling, innehållsskapande, webbhotell och underhåll. Det är viktigt att förstå att varje projekt är unikt och priset kan variera beroende på kundens specifika behov och önskemål.För att få en exakt prisuppskattning är det bäst att kontakta oss för en konsultation där vi kan diskutera dina behov och mål för din hemsida. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar din budget och hjälper dig att maximera värdet av din investering i din online-närvaro.

Kontakta oss