Våra tjänster

Content

Sociala medier 
Vi hjälper er att hantera era sociala medier där vi på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt skapar kontinuitet, kvalitet och spridning i era sociala medier. Med vår expertis vet vi vad som behövs för att organiskt driva sociala medier framåt, inklusive hur man engagerar sina följare, ökar kontots följare och når sin målgrupp med rätt budskap. Vi erbjuder flera olika paket där ni som kund avgör hur stort behov av hantering som behövs.

Grafisk design
Vi har kompetens internt att hjälpa er med allt från framtagning av grafisk profil, logotyp, förpackningsdesign, trycksaker, hemsida och mycket annat.

Foto/Film
Genom att ha professionella bilder och filmer på er hemsida och sociala medier ökar förtroendet för ert företag. Detta gör att potentiella kunder får en snabb överblick över er verksamhet och chansen att de stannar och läser vidare ökar. Ampilio erbjuder fotografering av produkter, personalbilder och content till sociala medier och hemsida. Vi är flexibla när det gäller plats, men har även möjlighet att sätta upp en fotostudio om det önskas. Studion är utrustad med bland annat en backdrop i färgerna vit, svart, grå och grön, blixt- och ljusutrustning. Det finns även möjligheter att hyra kamera. 

Webb

Tillsammans lyfter vi er hemsida. Hos oss får ditt företag en dedikerad webbutvecklare som täcker in hela ert behov och som tillsammans med projektledaren guidar er tryggt genom projektet. Vi skapar alltifrån enklare hemsidor för små företag till omfattande, konverterande webbplatser som ökar er försäljning och lönsamhet.

En hemsida ska vara innehållsrik för användarna, snabb, säker och mobilanpassad. När dessa faktorer är uppnådda blir hemsidan konverterande. Hemsidan kräver dessutom informativt innehåll för att lyckas med SEO-insatser och betald annonsering. 

Håll din hemsida säker och uppdaterad! 
Med vårt trygghetspaket håller vi din hemsida uppdaterad med de senaste versionerna av WordPress, teman och tillägg. Vi ser också till att du alltid har en färsk backup. Dessutom skyddar tjänsten din hemsida från intrång & hackare.

Detta ingår i vårt trygghetspaket 

  • Daglig backup av hemsidan
  • Löpande uppdateringar av WordPress-tema
  • Löpande uppdateringar av Plug-Ins
  • Löpande Säkerhetsuppdateringar
  • Samtal/e-post om hemsidan slutar fungera

SEO

Att sökmotoroptimera din hemsida är A och O för bra organiskt resultat. Dels för att ranka högre på relevanta sökord och öka trafiken, men också för att få ett bra innehåll på sajten som genererar längre sidbesök och fler konverteringar. Genom ett löpande SEO-arbete på er hemsida kommer vi kunna säkerställa att ni får in relevant trafik till hemsidan och syns så högt upp som möjligt i sökresultaten hos Google på era viktigaste sökord.

Annonsering

Nå målgruppen vid rätt tillfälle med annonsering på sociala medier och Google. Utifrån vår analys väljer vi ut vilken/vilka kanaler som passar bäst utifrån era målgrupper och mål. Vi hjälper till med allt som annonsering i olika kanaler kräver: uppsättning av annonskonton, skapande av kampanjer, målgrupper och annonser, optimering och rapportering. Vi är helt oberoende av kanal och väljer alltid det som är bäst för just er.

Amazon

Börja sälj dina varor på Amazon marketplace med hjälp av vår full service management tjänst.

Vi har många års erfarenhet av Amazon och kan snabbt få igång din verksamhet där. Vi hjälper er att utveckla och skapa en Amazon-strategi med insiktsfulla affärslösningar för att öka er försäljning och vinst. Vi utför all hantering av ditt Amazon säljarkonto.

Leadsgenerering

Behöver du adresser till privatpersoner eller företag, telefonlistor, mailadresser eller färska leads?

Vi kan hjälpa dig att nå din målgrupp snabbt och kostnadseffektivt. Med våra databaser, kunskap och teknologi hjälper vi företag med lokal och global data.

Kom igång