Upptäck Albin och hans imponerande LIA-projekt!

February 26, 2024

Upptäck Albin och hans imponerande LIA-projekt!

Under 10 veckor har Albin Floderer gjort sin LIA hos oss. Albin pluggar Frontend Developer på distans i Växjö och tar examen nu till sommaren. Han har under denna tiden fått ta sig an flera spännande projekt och vi är mycket nöjda med hans prestationer. 

Albin har bland annat skapat en hemsida till Salong Vasastaden. Hemsidan byggdes i Wix därför att det är en användarvänlig CMS vilket gör att kunden själv kan göra ändringar på hemsidan. Varje tjänst och person har en egen undersida, vilket gör det lätt för besökare att hitta precis det de söker. Albin kombinerar kreativitet med smart webbdesign för att skapa en professionell och personlig upplevelse på Salong Vasastaden. Besök hemsidan och upplev det själv!

Vad tar du med dig från din LIA-period hos oss?

- “Jag tar med mig jättemycket, dels alla nya saker jag har lärt mig, som Wordpress, Wix, Shopify och alla kundmöten jag har haft. Men även intresset för digital marknadsföring, som verkligen har växt för mig! Samt insikten för hur brett det är och hur mycket det finns att lära sig. Tar även med mig det varma välkomnandet och stödet av kollegorna jag har träffat!”