Internship

Bredda din kunskap med internship

Ampilio ligger i framkant inom digital marknadsföring och därför vill vi sprida vår kunskap och dela med oss av vår kompetens. Våra kunder kommer från olika branscher, deras gemensamma nämnare är dock att de vill öka sin effekt av marknadsföringen. Vårt erbjudande täcker därför in alla de olika delar som ett företag är i behov av som exempelvis egen produktion av hemsidor, Google Ads, SEO, sociala medier, displayannonsering, social selling samt content marketing. 

Naturlig väg till att hitta framtida kollegor

Vi är ett expansivt företag och arbetar ständigt med att utveckla vår kompetens. Vi ser våra internships som en del av vår kompetensförsörjning och det blir en naturlig process att hitta framtida kollegor genom våra internships. Vi ser därför positivt på att addera nya teammedlemmar för att kunna tillgodose framtidens behov och samtidigt lära oss av varandra. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är ansvarstagande, initiativtagande och har viljan att lära sig. Vi letar efter dig som tar stort ansvar och brinner för arbetet lika mycket som vi gör. Som person är du positiv, noggrann och gillar att jobba i högt tempo. Du har god samarbetsförmåga men kan även arbeta effektivt självständigt. Du beskriver dig också som lyhörd, ambitiös och driven. Känner du igen dig? Tveka inte på att höra av dig. 

tina internship
Tina Källklint f.d. Intern

Kommentar från tidigare intern

Tina som har blivit anställd efter ett internship.

Varför ska man söka internship hos ampilio?

– Jag gillar blandningen av att få arbeta med olika projekt. Jag får testa på flera olika saker vilket gör att det aldrig blir tråkigt och jag får lära mig en massa nytt.

Vi ger dig en inblick i det riktiga arbetslivet

Vi ser våra internships som ett språng in i din yrkeskarriär och låter dig därför arbeta med riktiga projekt och case som går ut till kund. Du kommer att få arbeta med våra befintliga kunder och deras digitala marknadsföring. Projekten som du arbetat med kan du sedan använda som referens efter ett godkännande. Du får också lära dig att arbeta med verktyg och program som är relevanta för din utbildning.

Målet med praktiken är att du som student ska få en god insyn i hur ett företag bör kommunicera och marknadsföra sig för att skapa konkurrensfördelar på marknaden. I och med att våra internship går ut på att få praktisera sina kunskaper så ges feedback löpande för bästa möjliga utveckling.

Våra interns har tidigare studerat olika utbildningar från flertalet ledande skolor i Sverige: 

IHM Business School, TUC yrkeshögskola, Nackademin, Lunds universitet, Medieinstitutet, EC utbildning, Affärshögskolan, Örebro universitet, Mälardalens högskola

Digital marknadsföring, webbutveckling, digital annonsering, copywriting, PR och kommunikation, UI och UX design, e-commerce manager

Internship, hur går det till?

Intership steg1
Intership steg2
Intership steg3
Intership steg4
Intership steg5

Vi vill lära känna dig! Kontakta oss för ett möte så går vi igenom vad vi kan erbjuda just dig. Vi ser fram emot din ansökan som du mailar till career@ampilio.se, märk din ansökan med “Internship”.