KUNDCASE

Drosselmeyer

Uppdrag

Vi fick förtroendet att lansera Drosselmeyer på Amazon och helt hantera deras konto i syfte att öka deras försäljning i fem olika länder. Förutom den världskända nötknäckaren tillverkar och säljer Drosselmeyer exklusiva köksprodukter som deras eleganta tesil och revolutionerande skaldjurstång.

Lösning

För att lyckas med detta gjorde vi en omfattande sökordsanalys på samtliga språk, konkurrentanalys, löpande sökmotoroptimering och PPC-kampanjer i Amazon.

Resultat

Drosselmeyers Nötknäckare har upplevt en betydande försäljningsökning på Amazon i bland annat Frankrike. Under den senaste månaden har enbart Nötknäckaren sålt för över 350 000 kr! (okt 2023) Denna insats har lett till att Nötknäckaren nu rankas som nummer 7 av 100 inom sin kategori.

Vi är ett svenskt designföretag som säljer köksprodukter. Vi samarbetar med Ampilio för att sätta upp en shop och sälja på Amazon.

Att sälja på Amazon kräver ett enormt engagemang och närvaro, vi är otroligt nöjda med den support vi har fått från Ampilio för att komma igång och nu sälja på plattformen.”

Drosselmeyer Designgroup AB
Rekomo
Case 1 Rekomo
Case 2 Rekomo
Case 3 Rekomo
Case 2 Rekomo
Case 2 Rekomo
Case 3 Rekomo