Youtube

Rörlig annonsering som engagerar

Varje månad är 1,5 miljarder personer inne och kollar på klipp från Youtube. Därför är detta ett perfekt sätt att nå ut till en bred publik för dig som företagare. Vi hjälper dig att annonsera till din målgrupp med rätt innehåll och vid rätt tidpunkt.

Eftersom Youtube ägs utav Google annonserar man även här med hjälp av Google Ads, men till skillnad från Google Ads så handlar denna annonseringen om videoklipp. Dessa klipp kan du välja att visa för en viss målgrupp så att du kan följa din strategi med annonsen. Målgruppen styrs av inställningar såsom demografi, intressen, placeringar och målgruppslistor från ditt egna företag. Detta är en perfekt marknadsföringskanal om ert företag vill nå ut med en specifik kampanj med tydligt budskap, fast till en bred publik.

Vill du synas på Youtube?

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig projektledare som hjälper er från grunden samt ett dedikerat team som analyserar er verksamhet, ert behov samt budget för att skräddarsy en plan som gör att ni når era mål. Vill du veta mer?
Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Om du och ditt företag vill veta mer om just Youtube-annonsering finns det alltid någon till hands för att svara på dina frågor. Välkommen att höra av dig till oss!