Vill du synas i sociala kanaler?

Vi hjälper dig att driva relevant trafik från alla sociala medier. Nå ut med dina budskap till dina framtida kunder – på Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Snapchat, Pinterest, WhatsApp och Reddit.

Strategi

Planera din kommunikation i sociala kanaler! Vi hjälper dig att sätta strategin för hur du ska nå ut. Med vilka kampanjer och i vilken kanal kan du hitta mest relevanta användare? Och hur ska du utforma innehållet i dina ägda kanaler? Tillsammans med oss hittar du svaren!

Kampanjer

Nå ut med rätt budskap i rätt kanal! Fånga dina befintliga och framtida kunders uppmärksamhet med skräddarsydda budskap och innehåll som är kanalanpassat. Vi sätter upp kampanjer i alla kanaler för dig där vi testar olika målgrupper och material för att hitta den bästa kombinationen!

social media

Workshop

Lär dig om din kund och kanalerna! Hur beter dina kunder sig på sociala medier? Och vilka är de senaste trenderna som du och ditt företag borde följa? Vi lär dig utifrån analys av din statistik, senaste beteendetrender och omvärldsspåning.

Teknisk uppsättning

Få mätningen och verktygen på plats! Dina insatser och deras effekt måste kunna mätas. Vi ser till att alla pixlar och taggar är på plats och din statistik kommer in som den ska. Utifrån det hjälper vi dig att analysera siffrorna och sätta nya strategier med dem!