Amazon webinar LinkedInFB ads 5

Vill du lära dig mer om Amazon?

Är du nyfiken på att veta mer om hur försäljningsprocessen går till på Amazon? Eller vill du ha värdefulla tips om hur du kommer igång med din försäljning? På torsdag 28/10 kl.13:00 är det dags för vårt allra första webinar om försäljning på Amazon, detta vill du inte missa!

Vår Amazonexpert Wayne Smith kommer berätta om varför ditt företag ska börja sälja på Amazon och vilka fördelar det kan innebära. 

Amazon som säljkanal skiljer sig till stor del mot Sveriges största sajter Google, Facebook och Instagram etc. Genom att både vara en sökmotor och en marknadsplats kombinerar Amazon det bästa av två världar och merparten av besökarna både börjar och avslutar sin köpresa på Amazon.se. Enkelt förklarat är Amazon en “everything store”, där besökaren kan hitta alla tänkbara produkter på samma sida med en varukorg och en checkout. Amazon växer för varje år och omsatte hela 386 miljarder dollar under 2020. Ge dig själv ett försprång mot dina konkurrenter. Det finns ingen bättre tid att börja med försäljning på Amazon än nu!

Vill du veta mer om Amazon och varför du och ditt företag ska börja sälja på Amazon? 

Registrera dig till webinaret genom att klicka på knappen nedan!

Dela artikeln: