Synas på Google

Har du Googlat idag? Det har dina kunder garanterat gjort

Av alla sökningar som görs på Internet så sker 97% av dom på Google. Google är därför grunden för en lyckad digital närvaro och konverterar människor som har behov av era tjänster och produkter till betalande kunder.

Sociala medier är sexigt (inne just nu), men det är Google som betalar räkningarna.(eller liknande)

Vi placerar er hemsida högt upp på Google och visar upp er för personer som aktivt letar efter produkter eller tjänster som ni erbjuder. Ni når kunden precis i ögonblicket då de ska ta beslut och köpa. Ni når nya och befintliga kunder när de letar efter en leverantör av din tjänst eller produkt.

Syns ni inte på Google förlorar ni kunder till era konkurrenter.

Att synas på Google kan delas in i två delar, det finns annonser och den vanliga listan. Bäst resultat skapas genom att synas med både annonser och i den vanliga listan, vi ser självklart till att ni syns på båda ställen.

Tillsammans med en av våra erfarna projektledare lägger ni upp en plan för er marknadsföring. Projektledaren hjälper er genom hela arbetets gång, med både framtagning av sökord till att förklara tekniken bakom. Ni går sedan igenom rapporter och får förbättringsförslag som ger er ett ännu bättre resultat.

Letar ni bara efter någon som säljer klick och inte vill vara ärliga med era svaga områden finns det andra byråer.

Ampilio ger er mer utöver det sista klicket. Vi är er partner.

( Vi är även certifierad partner med Google, en kvalitétsstämpel få företag i Sverige har. )

Sökmotoroptimering påverkar hur ni syns i den vanliga listan


Sökmotoroptimering är ett samlingsnamn för den teknik och åtgärder som görs för att placera en hemsida högre på Googles vanliga träfflista. Enklast förklarat läser Googles algoritmer av hemsidor på internet och placerar dom i träfflistan baserat på hur relevant hemsidan är. Vi på Ampilio arbetar därför både med innehållet på och utanför hemsidan för att ge er en topplacering.

Att få och sedan bibehålla en topplacering kräver ett ständigt arbete. Därför arbetar vi kontinuerligt med er sida för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Står det ingenstans på er hemsida att ni gör bröllopstårtor kommer ni aldrig synas på Google när någon söker efter bröllopstårtor. Även om ni är den bästa tillverkaren av bröllopstårtor i Sverige. Google vet bara det Google kan läsa av på er hemsida.