Synas i Sociala medier

Vi skulle kunna använda två listor som element för att bryta av wall of text.


Första listan
  • Rådgivning & strategi
  • Utbildning
  • Framtagning av målgrupper

Använder du sociala medier någon gång? Du har kanske redan idag varit inne flera gånger på Facebook, Instagram, Snapchat eller LinkedIn? I så fall är du är inte unik, 83% av alla med internet i Sverige använder sociala medier.

Dina kunder finns här, oavsett om ni renoverar badrum, säljer skor eller erbjuder tredjepartslogistik eller andra tjänster till företag finns era kunder i sociala medier


Vi hjälper era få nya kunder i sociala medier

År 2019 behöver alla företag, oavsett storlek förhålla sig till sociala medier, varje företag behöver en strategi för att synas, hantera nya och befintliga kunder och nå sina målgrupper.

Det har aldrig tidigare varit så enkelt att med små medel nå ut med sitt budskap till sin målgrupp, vem som helst kan skapa ett företagskonto och börja publicera inlägg och köpa annonser.

Det innebär även att de flesta andra redan gör det här. Om alla gör samma sak, hur säkerställer ni att ni får bästa utfall på era inlägg och annonser? Att ni når rätt målgrupp?

Andra listan
  • 1.000+ lyckade kampanjer
  • 100+ nöja kunder
  • Inlägg & annonser

Vi har skapat strategier och annonser till sociala medier sedan långt innan ordet influenser fanns. Det innebär att vi vet vad som fungerar och vad som inte fungerar, vi testar hundratals olika annonser åt våra kunder varje månad och lär oss av varje publicerat inlägg och annonskampanj. Därför kan ni vara trygga med oss som partner för hantering av era sociala medier.

Vi börjar alltid med ett möte där vi går igenom era förutsättningar och mål med att synas i sociala medier, vi hjälper er välja vilka sociala medier ni ska satsa på och sätter upp tydliga rutiner för hantering av både inlägg, annonser och dialog med era kunder.

Känner ni att ni egentligen behöver en utbildning för att få en förståelse för sociala medier och hur ni sedan själva kan sköta dessa i framtiden? Det lär vi er gärna! Vi har blivit inhyrda som föreläsare och utbildat studenter på högskolenivå i dessa ämnen och vi hjälper gärna även er få bättre grepp om er framtid i sociala medier.

Hur många svenskar finns på sociala medier?