Vad vi gör

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quia sint, ad tenetur, soluta aspernatur sunt dolore ipsa alias perferendis esse nam nihil exercitationem maxime odit itaque corrupti fuga, libero optio.

Marknadsföring

Mediarådgivning

Vi optimerar dina investeringar i marknadsföring på internet. Våra analytiker jämför olika erbjudanden från våra leverantörer och skräddarsyr en lösning anpassad efter era förutsättningar, budget & mål.

Marknadsföring

Marknadsföring på internet

Digital marknadsföring är ett brett område. Vi hjälper er med hela processen. Ni får en personlig projektledare som hjälper er från grunden med genomgång av olika kanaler på internet som ex, sökmotorer, sociala medier, banners. Er projektledare är med i valet av sökord och planering av annonskampanjer till uppföljning av resultatet med konverteringsmål och ROI.

Webb

Programmering

Vi hittade inget CRM system som var anpassat efter säljare och en kreativ internetbyrå så vi byggde vårt egna. Därefter har vi bland annat byggt databas-system som hanterar ISO-certifiering för åkeribranschen & kundhanteringssystem åt Tradera. Vad kan vi bygga åt er ?

Marknadsföring

Content Marketing

Innehållsmarknadsföring är ett medel inom marknadsförings- och kommunikationsbranschen. Det syftar på att med en smart strategi och redaktionell ton skapa ett kommunikationsinnehåll som attraherar målgruppen. Varför kommer era kunder tillbaka till just er? Vi skapar återkommande kunder.

Webb

Hemsidor och webbshoppar

Alla marknadsinsatser ni gör leder besökare till er hemsida. I en digital värld är hemsidan en central roll för både gamla och nya kunder. Vi bygger mobilanpassade hemsidor, köpdrivande webbshoppar, informativa landningssidor. Vi analyserar besökare och hjälper er genomföra förbättringar som ökar konverteringen från besökare till kund. Med vår stora kunskap inom internetmarknadsföring och digitalt beteende skapar vi en hemsida som är mer än bara ett skyltfönster. Vi skapar hemsidor som konverterar besökare till kunder.

Konvertering

Leads

Vi och våra kunder insåg begränsningen i att köpa leads baserat på omsättning, bransch och ort. Vi byggde därför ett system som hanterar Big Data i leadsgenerering. Vi sammanställer all data från bolagsverket, transportstyrelsen, PTS, nyhetskanaler, hemsidor m.m. Ni väljer sedan vilka filter ni vill segmentera och får en oslagbar leadslista.

Marknadsföring

Reklammaterial

Tillsammans med våra samarbetspartners har vi skapat restaurangmenyer, broschyrer till mässor och andra trycksaker. Vi ser till att era bilar är stripeade med er logotype, vi trycker era varumärken eller ledord på stora och små skylar. Tillsammans kan vi hjälpa er skapa produkter specifika för ert ändamål.

Marknadsföring

Epost & sms-marknadsföring

Innehållet i utskicken gör att e-post och sms-postmarknadsföring skapar ett värde. När påminde ni era kunder senast att ni tycker om dem? Våra content och marknadsexperter skapar en strategi och hjälper er med idéer i hur ni kan skapa värde med utskick.

Webb

Sökmotoroptimering

Search Engine Optimization är samlingsnamnet för den teknik som används för att en hemsida ska synas högst upp på Google. Både innehållet på och utanför hemsidan spelar in och därför är det viktigt med en överblick som ser till helheten och en långsiktig strategi.