42273637911 9cc51a3c68 k

Ung Företagsamhet Västmanland väljer Ampilio som jury i kategorin Årets Nätbutik

Ampilio kan stolt meddela att vi har blivit valda till att vara tävlingsvärd och jury för den nya tävlingen Årets Nätbutik som anordnas av Ung Företagsamhet under E-week i Västmanland 2021. Uppgiften som tävlingsvärd blir att utse en första, andra och en tredjeplats bland uttagna finalister. Tävlingen handlar i korta drag om vilket UF-företag som har bäst förståelse för samband mellan produkt, marknad, säljkanal och kundupplevelse, och eftersom vi på Ampilio vill påstå oss ha stenkoll på detta passar den här rollen oss perfekt. Vi ser fram emot att inspirera UF-företagare och låta oss själva bli inspirerade av dem! 


Stolt tävlingsvärd

Ampilio kan med glädje meddela att vi har blivit valda som tävlingsvärd för den nya tävlingen Årets Nätbutik som anordnas av Ung Företagsamhet under E-week i Västmanland 2021. Ampilio blir med sitt tävlingsvärdskap den första tävlingsvärden för kategorin Årets Nätbutik i Västmanland. Ampilio kommer genom sitt åtagande att agera både jury och domare för tävlingen. Tävlingen Årets Nätbutik handlar om hur väl UF-företagare har förstått och utövat sambanden mellan produkt, marknad, säljkanal och kundupplevelse, och bedömningen sker utifrån kriterier kopplade till dessa samband. Ampilios uppdrag som tävlingsvärd handlar främst om att ta del av bidrag till tävlingen som UF-företag i Västmanland har skickat in och att bland dessa utse en första, andra och tredjeplats. Som tävlingsvärd kommer Ampilio även hålla intervjuer med finalisterna och medverka på den livesända prisutdelningen den 17:e mars under E-week i Västmanland 2021 där vinnarna av tävlingen presenteras. 

Tidigare engagemang banar väg 

Ampilio har även tidigare varit engagerade i Ung Företagsamhets verksamhet. Medarbetare på Ampilio har under de senaste tre åren agerat rådgivare till flera UF-företag. På grund av det tidigare engagemanget men också på grund av Ung Företagsamhets spännande och viktiga arbete tillsammans med unga företagare var det en självklarhet att tacka ja till det nya åtagandet som tävlingsvärd. Simon Ekberg, digital strateg och projektledare på Ampilio, har själv varit rådgivare till UF-företag och ser väldigt positivt på Ampilios nya uppdrag.
Vi är väldigt glada över att ha blivit tillfrågade och vi ställer självklart upp och guidar morgondagens kollegor och säkert framtida kunder. Vi vet hur roligt och inspirerande det tidigare arbetet som rådgivare till UF-företag har varit och vi kan bara utgå ifrån att det nya uppdraget kommer bli minst lika givande, säger Simon Ekberg. 

Om Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet är en ideell utbildningsorganisation som utbildar grundskoleelever och gymnasieelever i entreprenörskap och företagsdrivande. Sedan 1980 har Ung Företagsamhet utbildat 450 000 gymnasieelever i entreprenörskap och företagsamhet genom utbildningen UF-företagande och organisationen arbetar sedan 2010 även med grundskoleelever. Varje år håller Ung Företagsamhet i regionala och nationella tävlingar som innehåller att antal olika tävlingskategorier. Tävlingen Årets Nätbutik är ny för i år och lanseras i samband med den digitala mässan E-week som hålls istället för den annars fysiska mässan som brukar genomföras. Vinnare av de regionala tävlingarna går sedan vidare till den nationella tävlingen där Sveriges bästa UF-företag i olika kategorier koras. 

Vi på Ampilio vill rikta ett stort tack till Ung Företagsamhet och deras verksamhet, och ser fram emot vårt nya åtagande som tävlingsvärd samt vårt fortsatta arbete med rådgivning för UF-företag!

Arets Natbutik

Dela artikeln: