Ampilios trygghetspaket

Håll din WordPress uppdaterad och säker!

En säker webbplats uppnås genom en rad åtgärder där uppdateringar är en viktig del, men även en uppdaterad webbplats kan utsättas för olika former av angrepp.

houng

90% av alla hemsidor som hackas är just WordPress, det beror delvis på att WordPress är marknadens mest använda innehållshanteringssystem (CMS) Men det beror även på att WordPress behöver underhållas och uppdateras regelbundet för att fungera på ett bra och säkert sätt. Det är alltså oftast dåligt uppdaterade hemsidor som är vägen in för hackare.

Med vårt trygghetspaket för WordPress, håller vi din hemsida uppdaterad med de senaste versionerna av WordPress, teman och tillägg. Vi ser också till att du alltid har en färsk backup. Dessutom skyddar tjänsten din hemsida från intrång & hackare. Allt för en kostnad på bara 495 kr i månaden!


För enbart 495 kr i månaden får du:

backup

Daglig backup

Om en webbplats trots alla andra åtgärder skulle utsättas för ett lyckat intrång är det mycket viktigt att det finns fungerande backuper. Genom kontinuerligt tagna backuper av din hemsida, kan du andas ut om olyckan skulle vara framme.

security1

Säkerhet

En säker webbplats uppnås genom en rad åtgärder där uppdateringar är en viktig del, men även en uppdaterad webbplats kan utsättas för olika former av angrepp.

update1

Uppdatering

Din WordPress är i grunden väldigt säker, men kan bli en säkerhetsrisk om den inte uppdateras så snart en ny version av WordPress eller plugins finns. Trygghetspaketet uppdaterar WordPress och plugins varje dag.

peter

En uppdaterad sida är en säkrare sida!

WordPress är marknadens mest använda innehållshanteringssystem (CMS) och likt alla andra program behöver det regelbundet underhållas och uppdateras för att fungera på ett bra och säkert sätt. 

Det är oftast dåligt uppdaterade hemsidor som är vägen in för hackare. Gamla versioner av WordPress och plugins som ej är uppdaterade är potentiella säkerhetshål som enklast täpps igen genom att hålla din hemsida uppdaterad.

Därför ser vi till att både WordPress kärnfiler (core) och alla webbplatsens tillägg (plugins) har den senaste uppdateringen och att webbplatsen därmed är säker och fungerar optimalt.

hemsida trygghet paket 100

Återskapa innehållet på din hemsida snabbt och effektivt!

Skulle hemsidan ”gå sönder” eller en hackare tar sig in, så går det alltid att backa bandet och läsa in en tidigare fungerande version av hemsidan.

Vi anpassar därför en backuplösning för just er så det ska gå snabbt och effektivt att återskapa innehållet på er hemsidan för att undvika kostsam nedtid.

Vi övervakar och upptäcker ändringar i filer och system!

Dagligen sker otaliga intrångsförsök mot alla typer av sajter.

Målet är att komma åt din sajt för att sprida spam, trojaner och virus, sprida politiska budskap, stjäla lösenord eller för att lura av besökare till sidan kontokortsuppgifter eller andra uppgifter som kan ge dem ekonomisk vinning.

Vi övervakar och upptäcker ändringar i filer och system eller om webbplatsen skulle uppträda misstänkt på något sätt. Vi använder oss av såväl manuella som automatiska system och vidtar åtgärder vid angrepp.

analys pa google

Vill du säkra din hemsida från intrång och hackare med vårt trygghetspaket?

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig projektledare som hjälper er från grunden samt ett dedikerat team som analyserar er verksamhet, ert behov samt budget för att skräddarsy en plan som gör att ni når era mål. Vill du veta mer?
Fyll i formuläret så hör vi av oss!