Artikel Bobby Oduncu

Stjärnfrisören fördjupar samarbetet med Ampilio – Expanderar till Amazon.

Frisören och entreprenören Bobby Oduncu väljer Ampilio som partner för fortsatt ökad försäljning av sina produkter. Nästa steg i hans expansion är en internationell lansering av hårprodukterna genom Amazon.

Allt fler företag väljer att börja sälja på Amazon, både i Sverige och internationellt. Amazon lanserade sin svenska hemsida 29 oktober 2020 och efter nästan ett år kom tjänsten Amazon Prime till Sverige, 23 september 2021.

“Anledningen till att vi väljer att börja sälja på Amazon är för att vi har fått väldigt många förfrågningar från utlandet, både i Europa och andra delar av världen. Där många användare vill använda våra produkter. Amazon har en global täckning, och det är en mycket bra plats för oss att komma närmare våra användare i övriga Europa och världen!

Vi blev rekommenderade att samarbeta med Ampilio till denna satsning, och vi ser verkligen fram emot att utveckla vårt samarbete.

Vårt huvudsakliga mål med att sälja på Amazon är att komma närmare våra internationella kunder. Att identifiera deras behov, där vi tror att vi via Amazon kommer att kunna få en massa ny information om vilka behov som finns i resten av världen. Vårt mål är att utvecklas med er!

Våra framtidsplaner är att fortsätta utveckla riktigt, riktigt bra hårvårdsprodukter. Att alltid ligga i framkant både inom produktutveckling, kunskap och kvalité.”

-Bobby Oduncu

Ampilio har samarbetat med Bobby Oduncu Hair Product och hanterat försäljningen av deras produkter på Google i flera år. Kampanjerna har mestadels varit fokuserade i Google sök och Google Shopping, med tillhörande strategi för att totalt driva och öka försäljningen i deras e-handel. Genom det befintliga samarbetet har vi samlat mycket data som vi kan använda och applicera när företaget expanderar ut i Europa genom Amazon.

Segment som skönhet, hudvård & hälsa är stora på Amazon. Företag som har ett eget varumärke har möjlighet att både bygga lojalitet och skapa nya kundgrupper genom plattformen. Samt öka sin försäljning genom att sälja på Amazon istället för bara i den egna butiken eller e-handeln.

”Som en av Skandinaviens främsta Amazon-specialister har jag under de senaste åren haft förmånen att arbeta med några av de största företagen i Sverige och Europa. Jag har rest runt i hela världen och utbildat tusentals människor om hur man startar och växer som företag på Amazon. Nu har jag fått en av mina största privilegium hittills genom att få arbeta hand i hand med Bobby och hans otroliga produktsortiment. Tillsammans kommer Ampilio hjälpa Bobby Oduncus produkter och varumärke att växa globalt samt bli en storspelare på världsscenen. ”

-Wayne Smith, Ampilio

Är du nyfiken på hur du kan sälja mer genom att expandera till nya marknader och sälja på Amazon? Just nu bjuder vi på en timmes gratis rådgivning med någon av våra serniora Amazon experter.

Vill du komma igång med försäljning på Amazon?

Dela artikeln: