ampilio bizwell triggerlogga

SpectrumOne köper Ampilio och vi stärker därmed vårt erbjudande!

Inom kort kommer Ampilio gå ihop med två andra företag ägda av SpectrumOne: Trigger Company och Bizwell. Genom att fördjupa samarbetet i en sammanslagning kan vi stärka vårt erbjudande till våra kunder och framtidssäkra möjligheten till nya lösningar baserade på nya behov som sträcker sig flera år framöver. Det nya bolaget kommer fortsatt att heta Ampilio.

SpectrumOne är ett innovativt MarTech-företag(marketing technology) med säte i Stockholm med vision att bli Europas ledande företag inom marknadsföring. SpectrumOnes strategi är att förvärva ledande företag inom olika nischer av marknadsföring och genom uppköpet av Ampilio kompletteras deras företagsportfölj.

Vad betyder det för dig som kund?
För våra befintliga kunder kan vi nu komplettera vårt utbud av tjänster och får förstärkning av fler erfarna digitala strateger och specialister främst inom sociala medier, content och programmatic.

Vi kommer vara kvar i samma lokaler, vi kommer fortsatt heta Ampilio och har kvar samma telefonnummer och epost. Däremot kommer vi inom kort kunna erbjuda ännu högre kvalité i de tjänster vi levererar samt komplettera med fler nya lösningar inom digital marknadsföring. 

Däremot för våra nya gemensamma kunder i Trigger Company kommer det bli ett par förändringar eftersom Trigger Company går in i Ampilio. All personal på Trigger Company kommer vara kvar och vi behåller vår närvaro i Stockholm med nytt kontor på Vasagatan 10, mitt emot Stockholm centralstation.
Den största skillnaden är att istället för tre separata bolag med olika namn kommer samtliga nu gå under namnet Ampilio. Vi kommer inom kort kunna erbjuda ännu högre kvalité i de tjänster vi redan levererar samt komplettera med fler nya lösningar inom digital marknadsföring.

“Det viktigaste för oss när vi valde att fördjupa samarbetet med SpectrumOne var att vår vision och våra värderingar stämde överens, det tillsammans med att våra produktutbud kompletterar varandra väldigt väl gjorde att vägen fram kändes både rätt och väldigt naturlig. Redan innan den här sammanslagningen hade vi en produktportfölj som var en av de bästa i Sverige och vi är väldigt glada att vi nu säkrat både kompetens och vidareutveckling av vårt erbjudande vilket gör att vi garanterat möter våra kunders behov på flera års sikt.” 

peter vd
Peter Bergdahl, VD

Sammanslagningen av Ampilio, Trigger Company & Bizwell ger dig som kund större möjlighet till helhetslösningar och möter det ökade behovet av olika och komplexa lösningar inom digital marknadsföring. Bizweell hjälper företag med lokal och global data, för att finna nya kunder och bygga nya affärsrelationer. Trigger Company hjälper företag att finna kunna kunder i digitala medier genom analys, kunskap och erfarenhet.

”När Ampilio går med i SpectrumOne får vi nu möjligheten att stärka vår position och ta ytterligare ett steg i värdekedjan med våra kunder. Att slå samman de tre företagen kommer att se till att vi har en stark grund av innovativa, framåtriktade och mycket kundcentrerade företag redo att expandera till Europa med en unik och bred tjänsteportfölj oöverträffad ”

hosni
Hosni Teque-Omeirat VD, SpectrumOne

Inom ett par veckor kommer du som kund få ta del av vårt nya mer omfattande erbjudande. Vårt mål har alltid varit och förblir, att vara Sveriges och Europas ledande digitala marknadsföringsbyrå. 

Vi på Ampilio ser fram emot att få fortsätta leverera höga resultat i alla våra kampanjer och fortsätta utveckla er digitala marknadsföring.

Dela artikeln: