Så skapar du digital framgång

Artikel från Dagens Industri

Så skapar du digital framgång

Som alla andra företagare vet du nu att dina kunder befinner sig online. Men vet du hur du ska synas för just din målgrupp och av vem och vart du ska köpa synlighet? Vi löser företagens digitala ångest.

Vad menar ni med digital framgång?
– Att nå digital framgång handlar inte om att bara synas digitalt. För oss betyder det att skapa bästa möjliga resultat av sin digitala närvaro till-sammans med tydliga mål som nås och överträffas. Riktig digital framgång handlar om att använda de nya redskapen och verktygen som finns för att nå företagets mål. Ofta är våra kunders mål ökad omsättning, expansion och framförallt bättre kundnytta.

Hur skapar ni digital framgång?
– Vi hjälper företag att digitalisera deras marknadsföring vilket leder till ett långt bättre resultat än de tidigare fick. Via målgruppsanpassade annonser och innehåll som såväl är genomtänkta och mätbara ser vi till att leverera inte bara nya kunder utan kunder som vill associeras med och tillhöra det aktuella företaget över tid.

Vad är viktigast när det gäller marknadsföring?
– Helt klart att använda mätbara kanaler, då ni kan sätta tydliga mät-kriterier (KPIer), t.ex. Hur många som ser annonserna, klickar till hemsidan, uppfyller konverteringsmål och tar kontakt via telefon, mail, skickar en förfrågan och blir kunder!

– Skapa sedan flera olika annonser i viktiga kanaler som sökmotorer och sociala medier. Sedan jämför ni resultatet av insatserna med varandra. Då ser ni enkelt om en annons presterar bättre eller sämre jämfört med en annan.