Remarketing

Påverka dina kunder genom köpresan

Remarketing är en metod som går ut på att du återknyter till personer som redan har interagerat med ditt företag på hemsidan. Det ger dig möjligheten att på ett strategiskt sätt placera dina annonser framför din målgrupp så att medvetenheten ökas för ditt företag och lockar tillbaka kunderna till din hemsida för att fortsätta köpresan.

remarketing small

Du känner säkert igen fenomenet remarketing. Remarketing är de riktade annonserna vi alla får efter att ha besökt en specifik webbplats.


T.ex. om du tidigare varit inne på en hemsida för att köpa eller undersöka något, och efter ditt besök ser annonser för just den varan, tjänsten eller webbshoppen i ditt flöde.

start here puff
Remarketing-annonsering
Just nu ger vi nya kunder 750 kr i presentkort till företag som inte tidigare har provat att annonsera med hjälp av remarketing! Fyll i din e-post nedan för att ta del av erbjudandet.
Artboard 2

Hur fungerar remaketing?

Det finns flera olika sätt att nå ut med remarketing och för dig gäller det att hitta den annonstyp som funkar för din strategi. Vi arbetar med remarketing på tre sätt – standardremarketing, dynamisk rekmarketing samt listor för sökannonser.


Standardremarketing

Visar de annonserna ditt företag har gjort till alla de som har integrerat med din hemsida.

Dynamisk remarketing

Här känner Google av vad dina tidigare besökare på hemsidan har gjort och vad de har visat intresse för. Sedan annonserar de till besökaren med samma innehåll som de har uppmärksammat.

Remarketinglistor för sökannonser

Annonser visas till besökare som tidigare varit inne på er hemsida och som nu söker på ert företag igen.

synas pa google

Fördelar med remarketing

Remarketing ska alltid vara en del av din marknadsföringsstrategi vid annonsering, oberoende om ditt mål är att öka försäljningen eller öka varumärkeskännedomen. Fördelarna med remarketing är nämligen många:

  • Snabb räckvidd
  • Storskalig räckvidd
  • Effektiv prissättning
  • Fokuserad annonsering
  • Enkelt att skapa annonser
  • Lätt att få kampanjstatistik

Behöver du hjälp med remarketing?

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig projektledare som hjälper er från grunden samt ett dedikerat team som analyserar er verksamhet, ert behov samt budget för att skräddarsy en plan som gör att ni når era mål. Vill du veta mer?
Fyll i formuläret så hör vi av oss!