Nyöppning av vårt spanska kontor

Nyöppning av vårt spanska kontor

Efter över ett år av landstäckande nedstängningar på grund av pandemin öppnar nu Spanien sakta upp igen. Vi är entusiastiska och glada över att meddela att även vi öppnar upp vårt Spanska kontor, samtidigt som vi lanserar vår Spanska hemsida.

“Vi förutser en enorm tillväxt inom digital marknadsföring i Spanien. Under pandemin har företag tvingats att digitalisera sig men större delen är fortfarande långt efter norden när det kommer till digital marknadsföring. Innan pandemin var kunderna digitala och använde digitala kanaler som vi gör i Sverige, men företagen var inte där. Dom annonserade fortfarande i stor del analogt, nu ser vi en stor skillnad i mognad bland ledningen på större företag att ta steget fullt ut med digital marknadsföring.”

Peter Bergdahl, VD Ampilio
peter sv2
Peter Bergdahl, VD Ampilio

Ampilio har redan ett produktionskontor strax utanför Malaga som arbetar med våra svenska kunder, nu expanderar kontoret och gör plats för projektledare och digitala strateger för att även serva företag som agerar på den spanska marknaden. Tillsammans med ett lokalt team som får stöttning av våra tre kontor i Sverige ser vi stora möjligheter att hjälpa fler företag verksamma i Spanien att växa sin verksamhet genom effektiv och mätbar digital marknadsföring.

“Tillsammans med mitt team har vi testat ett antal digitala marknadsföringskampanjer i Spanien mot vår målgrupp. Vi lever som vi lär och har byggt målgrupper och testat olika budskap, hittills med gott resultat och flera inkommande förfrågningar. En sak vi har märkt är att användandet av digitala kanaler är lika stort som i Sverige med en del variationer men det är fortfarande låg konkurrens om det digitala annonsutrymmet. Det innebär att vi i det här fallet får fler visningar och klick jämfört med en kampanj i Sverige under samma förutsättningar och inställningar.”

Simon Ekberg, Ampilio
simon sv
Simon Ekberg, Ampilio

Populära digitala medier med andel användare av befolkningen

Whatsapp:
88%

Facebook:
87%

Youtube:
68%

Instagram:
54%

Invånare:
47 miljoner

Annonsmarknad:
6 miljarder USD


Behöver ni nå kunder i Spanien?

Dela artikeln: