Webbshop

Sälj dina produkter direkt från din hemsida

Vårt hjärta klappar för e-handel. Vi hjälper dig ta fram en webbshop optimerad för sälj.

webbshop

Tänk att du går in i en skobutik på stan…

…men när du kommer innanför dörren så hittar du inga priser, ingen information eller personal. Så skulle ju en butiksinnehavare aldrig göra!

Precis på samma sätt fungerar vi människor när vi handlar på nätet. En webbshop ska hjälpa ert företag att sälja mer. Varje kund som kommer in på er hemsida är där av ett syfte och behöver därför få svar på sina frågor för att denne ska bli kund hos er.

HUR JOBBAR VI MED E-HANDEL?

På Ampilio älskar vi att använda oss utav WordPress och deras e-handelslösning WooCommerce. Den har alla lösningar som en bra webbshop behöver, såsom säker betalning och möjlighet att lägga in obegränsat antal produkter på hemsidan.

Vi hjälper våra kunder att ta fram den mest optimala tekniska lösningarna till en bra webbshop, men det är lika viktigt med en bra struktur och att själva hemsidan konverterar bra. Våra experter kan därför också hjälpa er med att få en så hög konverteringsgrad som möjligt.

Tack vare vårt samarbete med QBIM som är ett IT- och systemutvecklingsföretag med svenska projektledare och utvecklare har vi även kapacitet och teknisk kunskap för att bygga kvalificerade e-handelslösningar med integrationer mot affärssystem och multikanalsförsäljning.

simon ram

Behöver du hjälp att ta fram en webbshop?

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig projektledare som hjälper er från grunden samt ett dedikerat team som analyserar er verksamhet, ert behov samt budget för att skräddarsy en plan som gör att ni når era mål. Vill du veta mer?
Fyll i formuläret så hör vi av oss!