Trygg drift

Trygg och säker domän & webbhotell från Ampilio

Vi erbjuder prisvärda lösningar för företag som ställer höga krav på att deras hemsida alltid ska finnas tillgänglig för besökare och kunder.

pluspluswebbhotell

För att en hemsida ska finnas på Internet krävs ett webbhotell, det är en lagringsplats för allt innehåll på hemsidan, exempelvis texten och bilderna. Det krävs även en domän för att hitta till hemsidan, det är adressen till hemsidan som visas högst upp i webbläsaren och syns i sökmotorer som Google (vår domän är ampilio.se).


trygg doman ny

AMPILIO ERBJUDER

Samarbete med Sveriges största webbhotell

Vid val av leverantör för webbhotell och domän är trygghet och säkerhet viktigt. Därför samarbetar ampilio med både Loopia (Sveriges största webbhotell) och Digital Ocean (världens största webbhotell).


Med automatiska förnyelser riskerar du aldrig att förlora kontrollen över er domän, eller att materialet på webbhotellet ska försvinna.

Undvik olyckor med vårt trygghetspaket

Välj till trygghetspaket för bara 495:-/mån för daglig säkerhetskopiering och notifiering direkt via sms och mail om statusen på hemsidan ändras, läs mer om vårt trygghetspaket längre ner.

hemsida trygghet paket
s m l

Kasta inte pengarna i sjön

Vi erbjuder två prisvärda paket som passar de flesta företag, välj mellan smalleller medium. Önskar ni en större lösning (large) skräddarsyr vi gärna ett paket som passar er verksamhet och behov, oavsett storlek på hemsidan och tekniska krav.

peter

AMPILIO ERBJUDER

Trygg, säker & stabil leverantör av webbhotell

Webbhotellet är platsen där allt innehåll som finns på hemsidan lagras, därför är det viktigt att webbhotellet är säkert och har de resurser som krävs för att er hemsida alltid ska vara uppe på Internet.

Våra webbhotell körs alltid på de senaste versionerna och med de senaste uppdateringarna för er trygghets skull. Vi garanterar snabb responstid och låg laddningstid som ger era besökare en bättre upplevelse oavsett om dom besöker er hemsida via en mobil, surfplattan eller dator.

provapaa
Registrera domän
Har ni inte redan en domän? Skriv er önskade domän i rutan nedan för att se om det är ledigt.

Fanns inte önskad domän ledig eller behöver ni hjälp att välja en domän? Vi har lång erfarenhet av domäner och marknadsföring och kan ge er råd och tips vid val av domän och hjälper er sedan beställa den domän som lämpar sig bäst för ert företag.

3 tips vid val av webbhotell

EFFEKTIVITET

Välj det paket som passar er bäst, det finns ingen anledning att välja ett större paket som är dyrare om ni klarar er med det billigare alternativet.

SNABBHET

Webbhotellet påverkar hur snabbt hemsidan laddar. Över 70% av all Internettrafik i Sverige är via en smartphone och därför är det viktigt att hemsidan laddar snabbt.

TRYGGHET

Välj till trygghetspaket för att få er hemsida säkerhetskopierad varje dag, få uppdateringar installerade automatiskt och om er hemsida mot förmodan slutar fungera blir ni notifierade direkt via både sms och mail.

Behöver du hjälp med ditt Webbhotell?

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig projektledare som hjälper er från grunden samt ett dedikerat team som analyserar er verksamhet, ert behov samt budget för att skräddarsy en plan som gör att ni når era mål. Vill du veta mer?
Fyll i formuläret så hör vi av oss!