Testa din hemsida

Hur sökmotoroptimerad är din hemsida?
Fyll i din e-post samt domännamn nedan för att få en kostnadsfri analys om vad sökmotorerna tycker om din hemsida!

Vi tar er hemsida högst upp på Google

Google rankar alla hemsidor utifrån flera parametrar för att göra träfflistan relevant för just den individen som söker. Därför är en bred sökbarhet ett måste.

Vissa använder ett specifikt eller generellt sökord när de söker efter dina tjänster, medan andra beskriver sitt problem eller önskan i detalj i hopp om att finna rätt lösning.

SEO hjälper ditt företag att synas på rätt sätt. Denna typen av marknadsföring är ett viktigt och lönsamt verktyg för att ditt företag ska få rätt kunder för att nå lönsamhet och tillväxt.

om seo raster
push marketing small

Traditionell marknadsföring utgår från att det är den som säljer varan som bestämmer hur man ska köpa den och vilka ord man ska använda för att beskriva den. Med SEO är det tvärt om!

Enkelt förklarat innebär SEO (alltså sökmotoroptimering) att man vänder på begreppen och

låter kunderna själva bestämma hur de vill beskriva sina behov och framförallt hur och när de vill köpa varan eller tjänsten.

Därför kallar vi begreppet att synas på Google för basmarknadsföring. Genom att varje dag finnas för alla de människor som har behov av just dina tjänster så kan Google bli din viktigaste säljkanal.