Google 🧡 din hemsida = sant?

Sökmotoroptimering (SEO – Search Engine Optimization) Ă€r ett samlingsnamn för alla de insatser som görs för att ranka din hemsida högre upp i sökmotorerna.

Sökmotoroptimering innebĂ€r optimering för fler sökmotorer Ă€n Google, t.ex. Bing. Men den övervĂ€gande majoriteten anvĂ€nder sig Ă€ndĂ„ av Google för att söka fram allt frĂ„n nĂ€rmsta nattöppna bensinmack, till att ta reda pĂ„ hur mĂ„nga bultar det finns i Ölandsbron. DĂ€rför anvĂ€nds oftast begreppet sökmotoroptimering pĂ„ Google.

MÄlet med Sökmotoroptimering

MÄlet med sökmotoroptimering Àr precis som överskriften beskriver att fÄ Google att tycka att din sida Àr mer relevant Àn din konkurrents sida. Och för att komma fram till vilken som Àr mest relevant Àr anvÀndaren den viktigaste komponenten bÄde för dig, din hemsida och för Google. Om Google visade en irrelevant sida för anvÀndaren finns risken att man byter sökmotor till Bing eller Yahoo. DÀrför Àr det avgörande för alla sökmotorer att lista ut exakt vad sökaren förvÀntar sig för svar pÄ just den unika sökningen.

kopa google sokord

Ta kontroll över din hemsida

Testa din hemsida gratis

Hur sökmotoroptimerad Àr den?

SEO:s tre omrÄden

LÀs vÄr guide om hur sökmotoroptimering fungerar.

UpptÀck möjligheterna med SEO

Kontakta oss. Tillsammans utforskar vi bÀsta vÀgen för att vÀxa din verksamhet.

Vi tar er hemsida högst upp pÄ Google

Google rankar alla hemsidor utifrÄn flera parametrar för att göra trÀfflistan relevant för just den individen som söker. DÀrför Àr en bred sökbarhet ett mÄste.

Vissa anvÀnder ett specifikt eller generellt sökord nÀr de söker efter dina tjÀnster, medan andra beskriver sitt problem eller önskan i detalj i hopp om att finna rÀtt lösning.

SEO hjÀlper ditt företag att synas pÄ rÀtt sÀtt. Denna typen av marknadsföring Àr ett viktigt och lönsamt verktyg för att ditt företag ska fÄ rÀtt kunder för att nÄ lönsamhet och tillvÀxt. Ha dÀrför som vana att dÄ och dÄ göra en sökning pÄ Google pÄ dina nyckelord för att se hur din hemsida rankar.

Sökmotoroptimering
Sökmotoroptimering Google
push marketing small

Traditionell marknadsföring utgÄr frÄn att det Àr den som sÀljer varan som bestÀmmer hur man ska köpa den och vilka ord man ska anvÀnda för att beskriva den. Med SEO Àr det tvÀrt om!

Enkelt förklarat innebÀr SEO (alltsÄ sökmotoroptimering) att man vÀnder pÄ begreppen och

lÄter kunderna sjÀlva bestÀmma hur de vill beskriva sina behov och framförallt hur och nÀr de vill köpa varan eller tjÀnsten.

DĂ€rför kallar vi begreppet att synas pĂ„ Google för basmarknadsföring. Genom att varje dag finnas för alla de mĂ€nniskor som har behov av just dina tjĂ€nster sĂ„ kan Google bli din viktigaste sĂ€ljkanal.

Sökordsannonsering
Just nu bjuder vi pÄ 750 kr till nya kunder att spenderas pÄ Google Ads! Fyll i din E-post nedan för att ta del av erbjudandet.

Vill du synas pÄ Google?

Vi erbjuder alla vÄra kunder en personlig projektledare som hjÀlper er frÄn grunden samt ett dedikerat team som analyserar er verksamhet, ert behov samt budget för att skrÀddarsy en plan som gör att ni nÄr era mÄl. Vill du veta mer?
Fyll i formulÀret sÄ hör vi av oss!