rivstart@2x 2

Vi är experter på att öka försäljningen för bilåterförsäljare!

Genom att följa kunders köpresor digitalt skapar vi knivskarpa strategier för ditt företag och skräddarsyr en marknadsföringsplan efter dina behov och önskemål!

BMW emblem

Genom att nu följa kunden över tid oavsett plattform med målgruppsanpassade budskap har konverteringarna ökat avsevärt jämfört med tidigare medieval!

M bilar Group, Återförsäljare av BMW

Nå dina kunder vid rätt tillfälle

Det kan vara svårt att nå sina kunder från start till slut. Som bilåterförsäljare är detta ett av de största problemen då bilköp sällan sker över en natt. Som företag krävs det därför tid, engagemang, resurser och en förståelse för människors beteenden och intressen för att lyckas fånga upp och behålla de som är intresserade under hela kundresan. 

Bilden illustrerar era kunders resa, från att inte alls vara i köptankar – till att köpa en ny bil. Trots en väldigt lång resa är det under de sista 2 veckorna som de flesta bilåterförsäljare satsar all sin marknadsföringsbudget på. Det kan exempelvis vara annonser med budskap som: “Däck på köpet” eller “Metallic-lack ingår”. Dessa budskap attraherar dock endast de kunder som redan är uppfångade och som endast behöver en sista push för att ta sitt beslut. 

Hur marknadsför ni er under den längsta perioden? Hur marknadsför ni er till de som precis köpt en bil eller som inte är intresserade för tillfället? Hur fångar ni upp deras intresse och skapar en långvarig relation till dem så att det är er de kommer till dagen de ska köpa en ny bil? Det är det vi är experter på!

Kundresan Bil 1 e1617890551702
Ampilio ger dig helhetslösningar för att du ska slippa testa dig fram, vi vet redan vad som fungerar! Genom digital marknadsföring och tydliga strategier kommer vi öka din kundnöjdhet och viktigast av allt, öka din försäljning. 

I dagsläget hjälper vi återförsäljare av dessa märken:

bilaf logos e1617094123483
bilaf logos mobile

Vi är en oberoende byrå

Vi är en oberoende byrå som jobbar med alla plattformar och medier du kan tänkas använda. När du blir vår kund slipper du ha kontakt med flera olika säljare, vi agerar din rådgivare och sköter ALLT åt dig!

Toyota emblem

Vi på Toyota i Sandviken har tack vare Ampilio ökat vår digitala framgång och träffar nu bättre i vår marknadsföring. Det har gett oss mer tid till vår kärnverksamhet och ökad försäljning!

Toyota i Sandviken

Skräddarsydda paket

Vi har tagit fram 3 specialsydda paket för dig som bilåterförsäljare.
Är du osäker på vilket paket som passar era behov bäst? Hör av dig till oss så hjälper vi er!

Bas

Namnlös design

Sociala medier

1 annons/månad

kopa google

Google Ads

5 000:- / månad

Medium

Namnlös design

Sociala medier

2 annons/månad

kopa google

Google Ads

Sökmotoroptimering

Remarketing

10 000:- / månad

Large

Namnlös design

Sociala medier

2 annons/månad

kopa google

Google Ads + Google Display

Sökmotoroptimering

Remarketing

youtube

Youtube

15 000:- / månad

Är du intresserad av att veta mer om de utvecklingsområden vi har kartlagt hos bilåterförsäljare? Klicka här!

Vill du se hur vi kan öka din försäljning av bilar? 

Fyll i formuläret här nedan så skickar vi dig mer information!