Hemsida

Hemsidan – din viktigaste medarbetare

Tillsammans lyfter vi din hemsida. Hos oss får ditt företag en dedikerad webbutvecklare som täcker in hela ert behov och som tryggt guidar er genom projektet. Vi skapar alltifrån enklare hemsidor för det lilla företaget till omfattande, konverterande webbplatser som ökar er försäljning och lönsamhet.

hemsida din viktigaste medarbetare

Ansiktet utåt

Hemsidan är skyltfönstret för ert företag. Oavsett vilken bransch du verkar i så är hemsidan central i din kommunikation med era kunder, såväl nya som befintliga.

”Din hemsida är en av dina viktigaste medarbetare, den jobbar dygnet runt, året om med att besvara era kunders frågor.

Den sköter kassan för de som vill handla. Den föreslår mervärden så att era kunder blir ännu nöjdare. När nya medarbetare söker sig till er går de in på er hemsida innan de skickar sin ansökan. Kort sagt: årets medarbetare!”

– Josefine, grafisk designer

hemsida grafisk design
houng

Vi <3 WP

Vi älskar WordPress då det är ett flexibelt CMS-system som även tillåter våra kunder att enkelt använda, administrera och uppdatera sidan utan krav på tekniskt kunnande.

För de mer avancerade lösningarna så har vi expertis inom JavaScript, Python, Golang och PHP.VAD KRÄVS?

En bra hemsida

En hemsida ska vara innehållsrik för användarna, snabb, säker och mobilanpassad. När dessa faktorer är uppnådda så blir hemsidan konverterande oavsett om målet med hemsidan är att man ska ladda ner en bruksanvisning, köpa en skottkärra eller beställa en hemstädning.

Vi ser en stark koppling mellan de företag som är ledande inom sin bransch oavsett om det är advokater och revisorer eller målare och byggare. De som har en bra hemsida är ofta det ledande företaget, och de som har en dålig eller ingen alls är de som inte får några förfrågningar.


lopande optimering
remarketing small

…MEN OCKSÅ

En bra landningssida

En bra landningssida är en förutsättning för att lyckas med ditt SEO-arbete eller dina Google Ads. Men en landningssida kan även användas till att serva dina kunder för ett givet behov. Genom att ha landningssidor som guidar kunden till en lösning på dennes problem så kan du öka konverteringarna.

En bra konverterad landningssida hjälper även era fysiska säljare att öka antalet leads genom att samla in e-postadresser, förfrågningar, nedladdningar, etc.

Landningssidor för olika ändamål exempelvis vid mässor, lansering av en ny bilmodell eller ett event gör att du inte behöver bygga om din hemsida.

start here puff

Gör en hastighetsanalys

Vill du testa hastigheten på din hemsida? Fyll i uppgifter nedan.

Behöver din hemsida ett lyft?

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig projektledare som hjälper er från grunden samt ett dedikerat team som analyserar er verksamhet, ert behov samt budget för att skräddarsy en plan som gör att ni når era mål. Vill du veta mer?
Fyll i formuläret så hör vi av oss!