Gustav Lindh

Lär känna vår Google Ads-expert

IMG 7107 2

Gustav Lindh beskriver sig själv såhär:
Jag är ansvarig för all annonsering på Google och sociala medier.

Innan jag kom till Ampilio för ett halvår sedan jobbade jag som marknadsassistent på NOCCO, Har sedan tidigare en examen från Internationella Marknadsföringsprogrammet på Mälardalens Högskola. Jag är 26 år gammal från Hockeymetropolen Leksand. Tidigare hockeyspelare på högsta juniornivå. Stort intresse för sport i allmänhet, hockey och skidåkning i synnerhet. Har även intresse för matlagning och musik.

Min styrka är att jag är väldigt fokuserad, snabblärd och har stort intresse för det jag gör. Jag brinner för att öka kunders synlighet digitalt och på sådant sätt utveckla deras verksamhet. Roligast med att jobba här är att man ständigt utvecklas i sin roll och när man får se i praktiken vad vår hjälp i slutändan gett för våra kunder, vilket kan vara allt från ökad försäljning till att deras event får fullt med anmälningar.

Alla mina kunder är väldigt nöjda. Det är kul att jobba på ett företag som växer och att vi varje månad höjer vår kompetens!

Dela artikeln:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments