Kunder

Några av våra nöjda kunder och uppdragsgivare

Våra kunder kommer från olika branscher och är alltifrån start-ups till stora etablerade koncerner. Gemensamt för alla är att vi ser till att deras kunder väljer dom istället för att välja deras konkurrenter. Här nedan kan du läsa mer om några av våra kunder.


M Bilar

M Bilar är den ledande återförsäljaren för BMW i Mellansverige. Kunden har många olika modeller för olika målgrupper. För att lyckas nå ut till rätt kund med rätt budskap vid rätt tidpunkt är det av största vikt att analysera data från deras försäljning och deras mål för att skapa annonser med rätt content och budskap.

BMW emblem

Genom att nu följa kunden över tid oavsett plattform med målgruppsanpassade budskap har konverteringarna ökat avsevärt jämfört med tidigare medieval!

M Bilar
MBILAR
mbilargroup.nu

Formtrappan

Formtrappan renoverar trappor för ett fast pris till kunder över hela norden. Deras inmätningar, produktion och anpassningar är robotiserade. Vi har byggt deras hemsida och ansvarar för all deras marknadsföring. Så pass effektivt att vi under den tredje månaden var tvungen att pausa allt då de inte kunde leverera fler trappor tack vare den effektiva marknadsföringen.

FormTrappan Logotyp Header 1

Mycket lyhörda och snabba på återkoppling. Professionella.

Fomtrappan
Formtrappan ampilio
formtrappan.se
Protools
bramassor.se

Protools

Protools säljer proffsverktyg till hantverkare. Försäljningen har tidigare skett till lokala hantverkare från deras butik. Men då fler och fler kunder såväl befintliga som nya ställde krav på att kunna köpa verktyg och tillbehör på ett smidigare sätt så togs en ny e-handelsplattform fram. Ampilio ansvarar för marknadsföringen av denna.

protools logga

Ampilio har med bravur ansvarat för marknadsföringen av våra nya e-handel

Protools
Forsberg måleri
forsberg-maleri.se

Forsberg Måleri

Forsberg måleri är ett ledande måleriföretag i Örebro. Som alla andra företag så fanns ett behov av en ny hemsida som konverterar rätt besökare till kunder, i Forsbergs fall företag och organisationer. Dom får nu så gott som dagligen ett kvitto på att skillnaden i att ha en enkel informativ hemsida och en säljande, konverterande hemsida är såväl ökad försäljning som kundnytta.

Forsberg Måleri logotyp

Tack för att ni gjorde Forsberg måleri hemsida fantastisk! Bra service och kontakt hela vägen. Rekommenderar verkligen Ampilio och deras team.

Louise Lövkvist | Forsberg Måleri

Toyota – Flera återförsäljare

Kundresan för inköp av en bil har gått från att vi tidigare i snitt besökte 5 bilhallar tills nu 0,7 innan köpet genomförs. Detta har i grunden förändrat förutsättningarna för den enskilda bilåterförsäljaren och hur kommunikationen och marknadsföring mot sina viktigaste kunder nu måste göras. Från att ha annonserat i en tidning med ett budskap för alla mottagare till att nu med målgruppsanpassning vara relevant för kunden på de medier vi alla dagligen konsumerar.

Toyota emblem

Vi på Toyota i Sandviken har tack vare Ampilio ökat vår digitala framgång och träffar nu bättre i vår marknadsföring. Det har gett oss mer tid till vår kärnverksamhet och ökad försäljning!

Toyota i Sandviken
FB IG 29 juni 2018 73
Svenska Lacrosse förbundets webbplats
lacrosse.se

Svenska Lacrosseförbundet

Svenska Lacrosseförbundet som är ett riksidrottsförbund kontaktade oss då dom var på jakt efter en modern hemsida som hjälpte till att sprida kunskapen om Lacrosse samt öka antalet utövare. Valet föll på oss tack vare att vi alltid bygger hemsidor kundanpassat och unikt utifrån användarnas beteenden och kundernas mål.

Sweden Lacrosse logotype

Från första kontakt till färdigställande av vår nya hemsida har Ampilio tagit hand om allt, kändes mycket tryggt!

Styrelsen | Sweden Lacrosse

Ögonvitaminer.se

Ögonvitaminer.se säljer ögonvitaminer och andra produkter som syftar till att främja ögonhälsan via en egen e-handel. Vi tog fram en ny plattform och layout för e-handeln samt annonsering via Google och Sociala medier. Genom detta fördubblades försäljningen omgående.

VitaminerLogga 100x71 1

Vi hade tidigare anlitat olika byråer för e-handeln och annonseringen. Genom att låta ampilio ansvara för hela köpresan och kundkommunikationen har det både sparat oss tid samt krossat våra förväntningar!

//Ögonvitaminer.se
Ogonvitaminer.se
Skärmdump på Caravan Eskilstunas webbplats

Caravan

Likt bilåterförsäljarna så står husvagnsåterförsäljarna inför samma utmaning, nämligen att inte bara konkurrera på pris för den specifika modellen utan att få kunden att förstå vilken skillnad i kundupplevelse och service man får genom att köpa husbilen eller husvagnen via Caravan istället för hos någon annan. Genom att vi fokuserar på just detta så vinner Caravan kundlojalitet över tid istället för att enbart sälja en husvagn.

Caravan Eskilstuna Logotyp

Ampilio hjälper oss att bli mer träffsäkra i marknadsföringen. Skillnaden märks i resultatet!

kitchen sitelogo
john ekstoms.il
Sporthyra logga
Rustikunik logo
pax logo
vag logo
simling logo