Spana in vårat senaste kundcase

Klarsynt

Optikerbranschen var tidigare en lojalitetsbaserad bransch med traditionella val av medier. Men då köpresan och kundlojaliteten förändrats i grunden och konkurrensen ökat markant så har även förutsättningarna för optikerna förändrats.

Läs mer

Samtliga kundcase

Här kan ni läsa mer om hur vi gick till väga för att uppfylla några kunders behov.

Din Körskola

Dom hade i flera år annonserat med hjälp av Google Ads men var inte nöjda med utfallet på grund av att de tidigare anlitat en mediebyrå som såg deras verksamhet som en i mängden och lösningen blev därefter.

Läs mer ⤷

Solid Park

När Solid Park begärde att vi skulle få ta fram deras nya hemsida så blev vi väldigt glada att få hjälpa Västerås ledande IT-bolag

Läs mer ⤷

Svenska Lacrosseförbundet

Svenska Lacrosseförbundet som är ett riksidrottsförbund kontaktade oss då dom var på jakt efter en modern hemsida som hjälpte till att sprida kunskapen om Lacrosse samt öka antalet utövare.

Läs mer ⤷

Toyota - Flera återförsäljare

Mediarådgivning, Google Ads, retargeting, Bannerannonsering, Säljutbildning

Läs mer ⤷

Royale

En nyöppnad restaurang i Västerås behövde snabbt nå ut i en konkurrensutsatt marknad.

Läs mer ⤷

Revisionsfirman Gamla Stan AB

Deras tidigare hemsida var inte mobilanpassad och var svår att navigera. En del uppgifter var inaktuella och det saknades tydliga kontaktvägar, vilka är vanliga problem med hemsidor som är skapade i början på 2000-talet.

Läs mer ⤷

Tonys Bok

När Tony Berglund skulle släppa sin första bok “Mitt hjärta var aldrig fruset” blev han tipsad om oss från en av våra tidigare kunder.

Läs mer ⤷

Lindesbergs kommun

Konkurrensen för att rekrytera kompetent personal ökar. Det blir allt viktigare för en arbetsgivare att visa för en kandidat varför den ska söka till just dem. Arbetsgivarens varumärke och konkurrensfördelar är enklare att kommunicera i sociala medier jämfört med en statisk platsannons i gammelmedia.

Läs mer ⤷

Fler case kommer att läggas till kontinuerligt