Börja optimera din sajt idag

Konverteringsoptimering eller Conversion Rate Optimization (CRO) går ut på att metodiskt analysera och verifiera med A/B-test för att ta reda på vad som ökar din konvertering.

Analysera

Få insikt i hur dina besökare uppfattar din sajt och styrs i sitt agerande.

Vi analyserar din webbsajt i Google Analytics utifrån LIFT-modellen och tar fram heatmaps och kundfeedback i Hotjar för att förstå användningen av din sajt och kunna lista idéer om vad som skulle kunna öka din konvertering. Om du inte redan har verktygen på plats hjälper vi dig med implementationen och säkerställer att inställningar och spårning ger korrekt data.

lift modellen

A/B-Testa

Vi tar fram hypoteser och idéer på vad som kan öka din konvertering. 

Vi börjar med det som har störst potential för ökning. Testerna vi kommit överens om att köra sätts upp i Google Optimize. Om du inte har tillräckligt med volym kan vi alltid implementera ändringar direkt från Optimize och sedan följa resultatet direkt. Varianterna förhandsgranskas av dig innan publicering. Testerna pågår i några veckor för att säkerställa statistisk signifikans.

konvertering

Optimera

Börja optimera din sajt med vad vi vet ökar din konvertering. 

Testresultat och trafik analyseras och presenteras. Du får en lista på åtgärder att uppdatera din sajt med som vi vet ökar din konvertering. Om en ändring kräver mycket utveckling kan du implementera ändringen direkt från Optimize tills att du har ändringen på plats.

case riddermark 1

Kontakta oss idag och få en kostnadsfri genomgång av din sajt!

Vill du läsa mer om konverteringsoptimering, ta en titta i vår blogg!