Google väljer Ampilio som partner

Google väljer Ampilio som partner att inviga Digitalakademin i Västmanland 4 oktober

Ampilio föreläser tillsammans med Googles satsning Digitalakademin när föreläsningsturnén kommer till Västmanland den 4 oktober. Alla föreläsare har lång erfarenhet från digital marknadsföring och målet med satsningen från Google är att utbilda Sveriges företag i digital marknadsföring för att möta kunderna i den digitala köpresan.

Digitalakademin är en satsning från Google där olika experter inom marknadsföring föreläser inom olika områden oftast kopplade till digital marknadsföring. Målet är att fler företag i Sverige ska lyckas med sin marknadsföring och omställningen till den nu digitala köpresan alla deras kunder går igenom dagligen.

Vi är glada att vi blev tillfrågade av Google att hålla de första föreläsningarna när Digitalakademin kommer till Västmanland. Vi arbetar varje dag för att nå våra kunders mål med deras marknadsföring och alla på Ampilio älskar att dela med sig av sin kunskap och expertis för att få så bra resultat som möjligt. Att få sprida vår kunskap till företag i Västmanland och till fler företagare i Sverige är fantastiskt!

Simon Ekberg, Digital strateg på Ampilio
Simon Ekberg, Ampilio
Simon Ekberg,
Digital strateg,
Ampilio

Klicka på respektive länk/bild nedan för att läsa mer om varje föreläsning vi håller och anmäl dig:

Så lyckas du med din marknadsföring
Kom igång med dina digitala annonser


Behöver du hjälp att lyckas med din digitala marknadsföring?

Dela artikeln: