Facebook

Nå er primära målgrupp med annonsering på Facebook

Med hjälp av annonser på Facebook så når du rätt målgrupp med rätt budskap vid rätt tidpunkt. Därför har annonsering via Facebook blivit en naturlig del i de flesta mediaplaner.

En annonskampanj på Facebook är lätt att räkna hem en bra ROI (return on investment) på. Detta tack vare att du får med dig både fördelar från den digital världen (som mätbarhet, analysverktyg och tester) blandat med traditionell massmarknadsföring.

Artboard 2

Vi hjälper våra kunder med

Strategi

Utifrån dina mål så skapar vi strategin för att överträffa målen. Målet kan vara antal leads, nerladdningar, köp osv. Det viktiga är att målet är konkret och mätbart. När vi enats om målet så skapar vi strategin utifrån vår tekniska kompetens och erfarenhet

  • Vad funkar bäst för just detta ändamål?
  • Vilka data finns från liknande kampanjer?

Uppbyggnad av annonskampanj

Den största vinsten med annonsering på Facebook är just målgruppsanpassningen. Så kampanjuppbyggnaden tar avstamp i vilka dina primära målgrupper är och ta fram rätt budskap för rätt målgrupp. Att ha ett och samma budskap för alla funkar lika dåligt här som i övrig annonsering.

  • Vilken är er primära målgrupp?
  • Vilka övriga målgrupper vill ni?
  • Skiljer sig konkurrensen mellan målgrupperna?
synas pa google 1

webbshopp

Ta fram klara budskap

Oerhört viktigt är det att hitta argument varför kunden ska bli kund till just er och inte till er konkurrent.

  • Varför ska jag välja er och inte er konkurrent?
  • Vad är det som skiljer i ert erbjudande?
  • Vad är era primära styrkor?
  • Hur vill ni uppfattas?

Optimering av annonser

Genom att aldrig sluta testa så förbättrar vi våra kunders resultat över tid. En test kan vara att vi mot samma målgrupp har två olika budskap för att se vad som engagerar bäst. På detta sätt så optimerar vi era annonser för att öka avkastningen på er annonsbudget

analys pa google

provapaa
Facebook-annonsering
Just nu ger vi alla nya kunder ett presentkort på 750 kr att spendera på Facebook Ads när du låter oss hantera din annonsering på Facebook via vårt förvaltarkonto! Fyll i din e-post nedan för att ta del av erbjudandet.

Behöver du hjälp med dina facebook annonser?

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig projektledare som hjälper er från grunden samt ett dedikerat team som analyserar er verksamhet, ert behov samt budget för att skräddarsy en plan som gör att ni når era mål. Vill du veta mer?
Fyll i formuläret så hör vi av oss!