sell on amazon

Webinarium

Expandera din verksamhet i Sverige och Europa med Amazon

Torsdag 28/4 2022,
Kl. 12:00-13:00

Delta på vårt kostnadsfria webinar där vår Amazon-expert Wayne Smith kommer att prata om varför ditt företag bör expandera på Amazon i hela Europa och vilka fördelar det innebär.

Registrera dig här
Amazon webinarium

Om webinariet

Amazon som säljkanal skiljer sig till stor del mot Sveriges största sajter Google, Facebook och Instagram etc. Genom att både vara en sökmotor och en marknadsplats kombinerar Amazon det bästa av två världar och merparten av besökarna både börjar och avslutar sin köpresa på Amazon.se. Enkelt förklarat är Amazon en “everything store”, där besökaren kan hitta alla tänkbara produkter på samma sida med en varukorg och en checkout. Amazon växer för varje år och omsatte hela 386 miljarder dollar under 2020. Ge dig själv ett försprång mot dina konkurrenter. Det finns ingen bättre tid att börja med försäljning på Amazon än nu. 

Vill du veta mer om Amazon och varför du och ditt företag ska börja sälja på Amazon? Registrera dig till webinariet genom att fylla i dina uppgifter ovan. Webinariet hålls på engelska.

Webinar

Om föreläsaren

Wayne Smith

Wayne Smith har utbildat tusentals människor över hela världen i försäljning på Amazon, hur man öppnar en e-handel och får tillväxt på Amazon. 2018 bestämde han sig för att utveckla en komplett digital utbildning för hur man lyckas med försäljning på Amazon. Utbildningen är lanserad sedan september 2019 och är nu en av dom mest omfattande och kompletta utbildningarna i försäljning på Amazon. Han har arbetat med försäljning och marknadsföring på Amazon senaste 8 åren och är en känd föreläsare inom ämnet och har föreläst i London, Las Vegas, och New York.