Annonsera på TikTok Ads

Vi på Ampilio utför annonsering på Tiktok och är verksamma som din Tik tok ads manager. Finns din målgrupp på Tiktok kan det vara en lönsam annonseringskanal för dig. 

Använder du dig redan av Instagram annonsering, Snapchat och Facebook annonsering har du säkerligen material som du kan återanvända i några av kanalerna. Däremot vill du kanske inte trötta ut din publik med att visa samma material på flera ställen och formaten skiljer sig åt. Vill du lyckas med ditt  varumärke på Tiktok så kontakta oss, så kan vi sätta upp en lönsam strategi för ditt varumärke.

Tiktok annonsering sverige

Som mediebyråpartner till TikTok, så hjälper vi dig att nå ut till dina nya kunder. Vi är en fullservicemediebyrå med syfte att skapa tillväxt för ditt varumärke. Tik tok är en kanal där du  som företag kan når en den yngre målgruppen 16-24 år.

Hur börjar man annonsera på Tiktok?

För att börja annonsera på TikTok så behöver du ha en målgrupp som är aktiva på plattformen, samt förstå hur du ska skapar innehåll som passar TikTok. Vi kan hjälpa dig att s

För att börja annonsera på TikTok så behöver du ha en målgrupp som är aktiva på plattformen, samt förstå hur du ska skapar innehåll som passar TikTok. Vi kan hjälpa dig att skapa lönsamma annonser. Det kostar lite mer att annonsera på Tiktok än vanlig reklam som Instagram och Facebook.

Vanliga frågor om Tik Tok

  • Vad är Tiktok?
    TikTok är en populära sociala medier-appen med en ung publik och är en relativ ny och platform.
  • Vilket bolag äger Tiktok?
    Bytedance är ägare av den Tiktok har de lockat hundratals miljoner användare världen över. Förra året hade Bytedance nästan 300 miljarder kronor i intäkter och nära fördubblade antalet anställda, enligt Financial Times.
  • Bäst tid att posta på TikTok
    Måndagar och onsdagar funkar sen publicering, mellan 22.00 och 23.00 bra och på helger är det 7 till 11 och middagstid från 16 till 20 som gäller.