Ampilio växer

Ampilio växer med 10 nya medarbetare och öppnar dörren för nya uppdrag.

Under senaste halvåret har vi på Ampilio utökat vårt team med 10 nya medarbetare och har därför möjlighet att ta emot fler uppdrag, både från våra befintliga men även från nya kunder.

“Det är glädjande att vi växer och har lyckats med att attrahera så här kompetenta medarbetare som gör det möjligt för oss att nu ta oss an nya kunder och uppdrag.”

-Peter Bergdahl

Efter att SpectrumOne förvärvade Ampilio för ett halvår sedan har vi fortsatt att växa, tillväxten sker fortfarande helt organiskt med nya och befintliga kunder och med våra kompetenta medarbetare.

För att vi ska kunna fortsätta hålla vårt löfte som Sveriges ledande digitala marknadsföringsbyrå och affärspartner har vi valt att anställa fler kompetenta och drivna medarbetare inom flera olika områden. Vi är glada att kunna fortsätta utöka vår kompetens och mångfald på företaget. Med hjälp av den breda expertis som våra nya tillskott besitter är Ampilio redo att ta nästa steg i utvecklingen av företaget genom att ta sig an nya kunder och projekt.

Ampilio presenterar och välkomnar våra nya experter till teamet!

Wayne Smith

Wayne Smith

Wayne Smith har utbildat tusentals människor över hela världen i försäljning på Amazon, hur man öppnar en e-handel och får tillväxt på Amazon. 2018 bestämde sig Wayne för att utveckla en komplett digital utbildning för hur man lyckas med försäljning på Amazon. Utbildningen är lanserad sedan september 2019 och är nu en av dom mest omfattande och kompletta utbildningarna i försäljning på Amazon. Han har arbetat med försäljning och marknadsföring på Amazon senaste 8 åren. Han är känd föreläsare på inom ämnet och har föreläst i London, Las Vegas, och New York på temat försäljning på Amazon. Wayne Smith kommer arbete som affärsområdeschef för Amazon och kommer ansvara för att utveckla och driva våra kunders försäljning på Amazon.

Safi Diop

Safi Diop

Safi Diop har drivit sitt egna varumärke inom hårprodukter sedan 2016 och har sålt sina produkter genom Amazon. Hon har tidigare jobbat som specialist inom Learning & Development i London, främst inom teknisk kundtjänst och sälj. Hon har varit bosatt utomlands från studenten 2011 till 2019 då hon flyttade tillbaka till Sverige. Safi började hos oss i september som Amazon specialist och kommer ansvara för våra kunders Amazon konton och sälja till nya kunder.

Osama Ibrahim

Osama Ibrahim

Osama har över 10 års erfarenhet av att arbeta med både startups och etablerade bolag inom områdena marknadsföring, e-commerce, affärsutveckling och tillväxt. 

Innan Ampilio har Osama arbetat i Asien med internationella företag som OPPO och TCL, några av världens största smartphonetillverkare. Trots en ingenjörsexamen i bagaget valde Osama att börja arbeta med marknadsföring och där hittade han sin passion. Osama har varit en del av Ampilio sedan andra halvan av 2021 och hjälper våra kunder med tillväxt.

Emelie Frantz

Emelie Frantz

Emelie Frantz har studerat 3 år på Media, kommunikation och PR-programmet på Örebro Universitet där hon tog examen juni 2021. Under sin sista termin på utbildningen gjorde hon sin internship på Ampilio vilket sedan resulterade i en anställning hos oss. Hon arbetar som projektledare och digital strateg där hon huvudsakligen projektleder kunder i deras marknadsföringsinsatser, skapar och optimerar kampanjer, agerar rådgivare etc. Innan utbildningen har hon jobbat med bland annat sälj och Influencer Marketing. 

Tina Källklint

Tina Källklint

Tina Källklint har flera års erfarenhet av reklamproduktion/webbstudion för flera tidningar där hon producerade webbannonser, tidningsannonser men även en del webbdesign. Många pratar om att man behöver träna 10 000 timmar för att bli bra på något, men när det gäller Tina pratar vi om 10 000 annonser hon skapat genom sina år. Efter många år på tidningen ville hon utmana sig själv och började studera till frontendutvecklare på EC utbildning. Tina gjorde sin LIA hos oss och fick anställning efter sin examen i maj. Hon arbetar med webbutveckling och grafisk formgivning.

Sofia Cronstedt

Sofia Cronstedt

Sofia kom direkt från musik-managementbranschen när hon bestämde sig för att byta riktning och plugga digital marknadsföring. Efter hennes examen drogs hon in i musikbranschen igen men som ansvarig för marknadsföringen och kommunikation för ett företag som säljer musiklicenser. Det tog dock inte lång tid innan hon bestämde sig för att lämna musiken bakom sig och söka sig till oss på Ampilio. Här är hon nu en av våra digitala marknadsförare med projektledaransvar.

Rebecka Smith

Rebecka Smith

Med en lång erfarenhet från produktutveckling och försäljning på Amazon har Rebecka kompletterat vårt team av Amazonexperter. Hon har själv startat egna varumärken och nått topplaceringar på Amazon med produkter inom skönhet med flera egna linjer inom främst kosmetika. Rebecka har sålt produkter på digitala marknadsplatser i över 20 olika länder och har den kunskap som vi märker en stor efterfrågan av hos våra kunder. 

Som ni säkert kan gissa på namnet är Rebecka gift med Wayne Smith, affärsområdeschef för Amazon, som ni läste om i början av denna artikel. Frågan vi ofta ställer oss är om även deras barn ska gå i mamma och pappas fotspår och bli internationellt erkända experter på försäljning på Amazon och andra marknadsplatser?

Vänta det finns fler nyheter…

Förutom våra nya medarbetare senaste halvåret har vi även lyckats knyta oss till tre nya medarbetare som börjar i början på nästa år, ni får en närmare presentation av dom i januari men här är en teaser…

Isabelle Geidemark

Isabelle Geidemark

Vad gör en 20-årig Isabelle som precis gått ut gymnasiet och som älskar marknadsföring? Självklart läser hon in en 3-årig kandidatexamen på Mälardalens högskola på halva studietiden. Förutom en högskoleexamen inom internationell marknadsföring har Isabelle erfarenhet från marknadsföring i sociala medier på en ett D2C-bolag. Glädjande för flera andra kollegor är att Isabelle både sänker snittåldern hos oss samtidigt som hon bidrar med sin redan nu stora erfarenhet inom marknadsföring.

Rosanna Cirillo

Rosanna Cirillo

Rosanna är en av våra nya projektledare. Efter en examen på IT-högskolan inom IT Project Management välkomnar vi Rosanna till vårt team av projektledare. Hennes ansvarsområden kommer sträcka sig från enklare IT-projekt, webb till större digitala transformationer. Som de flesta andra av våra kollegor har hon även erfarenhet från digital marknadsföring och Sociala medier, där hon bland annat drivit en framgångsrik Youtube-kanal och samarbetat med United Screens.

Sofia Wallin

Sofia Wallin

Sofia har examen som E-commerce manager med flera års erfarenhet från både fysisk försäljning som digital marknadsföring och e-handel. Sofias kommer hjälpa våra kunder att växa sin digitala affär med sin breda kunskap om digital affärsutveckling och den digitala kundresan. Ett perfekt komplement för våra kunder som redan driver e-handel eller planerar att börja sälja online.  

Ampilio ser ljust på framtiden och med vår utökade styrka ser vi fram emot att ta oss an nya kunder och projekt.

Med fler experter inom olika områden kommer vi kunna erbjuda fler kunder våra tjänster och hjälpa dem med sin digitala marknadsföring. Förutom att vi öppnar för fler nya uppdragsgivare kommer vi kunna höja leveransen till våra befintliga kunder. 

Med en stor expertis på vårt nystartade affärsområde Amazon kommer vi kunna hjälpa våra kunder att utveckla och driva försäljning på Amazon, både i Sverige och internationellt. Behöver ni hjälp med er digitala marknadsföring? Varmt välkomna att kontakta oss!

Dela artikeln: