Artikel Sandra Elvira bild hemsida

Ampilio välkomnar två studenter Elvira och Sandra till teamet!

Under 30 veckor kommer Ampilio ha två studenter som gör sin LIA (Lärande i arbete) hos oss, Elvira och Sandra. De kommer att vara en del av vårt produktionsteam och jobba med olika områden inom digital marknadsföring. Nedan kan ni läsa en kort intervju med dem båda.

Vilka är ni?

“Vi studerar Digital Marknadsföring på Stockholms Internationella Handelsskola och är nu inne på vår tredje termin.”

– Sandra Mårtensson

“Under 30 veckor kommer vi att göra vår LIA här på Ampilio, vilket vi verkligen ser fram emot.”

– Elvira Danielsson

Elvira har tidigare erfarenheter inom sälj och Sandra inom sälj och inköp. De hoppas kunna bidra med sina tidigare erfarenheter och nya kunskaper från skolan.

Varför valde ni att göra er LIA på Ampilio?

“Valet stod mellan att göra sin LIA in-house eller på byrå. Vi båda kände att byrå var det rätta valet för oss då vi vill lära oss så mycket som möjligt och få erfarenhet inom olika områden.”

– Sandra Mårtensson

“Valet av Ampilio kändes självklart eftersom det är en växande byrå med bred kompetens. Sättet de arbetar på ligger helt rätt i tiden exempelvis genom deras arbete med Amazon. Det verkar också vara ett väldigt härligt gäng som vi ser fram emot att lära känna.“

– Elvira Danielsson


Vad hoppas ni kunna få ut av er LIA? 

Målet är att utvecklas så mycket som möjligt och få mer kunskap inom digital marknadsföring.

För mig är det viktigt att jag får vara både kreativ och strategisk när jag arbetar. Därför vill jag gärna lära mig att jobba med olika verktyg som används för digital marknadsföring samt att skapa och pitcha kampanjidéer. Jag är även nyfiken på att få lära mig mer om Amazon som Wayne är expert på.

– Sandra Mårtensson

“Jag vill testa på så mycket som möjligt inom digital marknadsföring och förhoppningsvis få en klarare bild av vilket område jag vill specialisera mig inom. Jag hoppas kunna dra nytta av både min kreativa och analytiska sida”

– Elvira Danielsson

Teamet på Ampilio välkomnar Elvira och Sandra och ser fram emot att se deras utveckling under kommande månader hos oss!

Dela artikeln: