Amazon byrå

Ampilio är en Svensk Amazon byrå med internationell erfarenhet. Vi hjälper dig att både starta och öka din försäljning på Amazon. Tillsammans med våra experter på Amazon erbjuder vi både full hantering av ditt konto och försäljning, halv hantering av ditt konto eller personlig rådgivning. Allt anpassat för att du ska lyckas på världens största marknadsplats. 

Det finns många fördelar med att använda Amazon som är världens största handelsplats och sökmotor för onlineshopping. Över 5 miljoner människor säljer redan på Amazon idag. Du väljer själv om du bara vill sälja i Sverige eller i hela Europa.

mobil@2x

Amazon – byrån Ampilio

Ampilio erbjuder individuell rådgivning, support och hjälp från våra experter för att starta och öka din försäljning på Amazon.

Våra tjänster:

Amazon Full Managed Service

Vår tjänst för total hantering av ditt konto och försäljning på Amazon. Vi startar upp Amazon seller konto, skapar produktlistning, månadsvis hantering av kontot, marknadsföring, strategi för att skala upp verksamhet, kampanjer, leverans management med mera. Läs mer djupgående om Amazon full Managed service

Amazon Half Managed Service

Anpassad hantering av ditt konto och försäljning på Amazon. Den här tjänsten är för dig som har erfarenhet från Amazon och behöver få hjälp att lyfta din försäljning till nästa nivå. Vi kompletterar dig eller ditt team efter behov med vår expertkunskap om försäljning på Amazon.

Amazon utbildning

Amazon utbildning – Fast track Amazon by Ampilio är en komplett digital utbildning för hur man lyckas med försäljning på Amazon.

Utbildningen är en steg för steg kurs som tar dig igenom allt från att sätta upp ett konto, lägga in produkter till att växa och skala upp din försäljning på Amazon. Läs mer ingående om Amazon utbildning.

Where shoppers spend their money by percentage

Amazon Sverige

Amazon lanserades i Sverige den 28 oktober 2020 på en svensk domän: amazon.se med ett lager med hela 15 000 kvadratmeter lager i Eskilstuna logistikpark. Efter att ha varit live i ett år började fler och fler svenska företag gå med för att börja sälja via Amazon -plattformen.

Amazon är störst i USA, men också i Europa, jätten har tagit betydande marknadsandelar och har en stark tillväxt i Sverige. Amazon Sverige är här för att stanna och du som företag kan välja att bara sälja i Sverige eller i hela Europa.

peter

Fördelar med att sälja på Amazon

  • Amazon är ett välkänt varumärke med trafik
  • Konsumenterna blir mer och mer bekväma
  • Det är bekvämt att handla på Amazon
  • Du kan handla i princip vad som helst
  • Amazon är världens största e-handelssajt
  • Stor marknadsföringsplattform
  • Det mest kostnadseffektiva sättet att sälja globalt
  • Snabbaste sättet att testa nya marknader

Amazon expert Sverige

Möt vår Amazon expert Wayne Smith
Wayne har utbildat tusentals människor över hela världen i försäljning på Amazon, både privatpersoner men även större företag från hela världen i hur man öppnar en e-handel och får tillväxt på Amazon. Han har utvecklat en komplett digital utbildning för hur man lyckas med försäljning på Amazon.

Utbildningen är lanserad sedan september 2019 och är nu en av dom mest omfattande och kompletta utbildningarna i försäljning på Amazon eftersom den innehåller allt Wayne och hans team lärt sig hittills under sina 7 år och efter tusentals kunders ökad försäljning. Wayne Smith har arbetat uteslutande med försäljning och marknadsföring på Amazon senaste 7 åren. Han är känd föreläsare på temat och har föreläst på i UK, USA, Spanien, Seychellerna, Sydafrika och Sverige på temat försäljning på Amazon.

Amazon har växt otroligt mycket varje år och fortsätter att växa än idag. Jag får ofta frågan om det är läge att börja sälja på Amazon eftersom det är världens största e-handel. Svaret är enkelt, självklart ska du börja sälja på Amazon. Amazon omsatte 250 miljarder dollar 2018 och har ökat omsättningen till mer än 400 miljarder dollar i slutet på 2020. Det bästa tillfället att börja sälja på Amazon var igår, det näst bästa är idag…

Wayne Smith, affärsområdeschef Ampilio
Wayne Smith
Wayne Smith,
affärsområdeschef Ampilio

Alla våra tjänster

En relativt komplett lista på våra tjänster och vår kompetens

Vi skräddarsyr alltid en lösning efter dig som kund, men det går att köpa våra tjänster separat.


Redo att arbeta med oss?

Vi är på jakt efter ambitiösa projekt inom just din bransh

Behöver du en digitala marknadsföringspartner som tar hand om allt, så att du kan göra det du är bäst på?

Vi erbjuder alla våra kunder en personlig projektledare som hjälper er från grunden samt ett dedikerat team som analyserar er verksamhet, ert behov samt budget för att skräddarsy en plan som gör att ni når era mål. Vill du veta mer?
Fyll i formuläret så hör vi av oss!